KARIATIDA

Ovaj visak ima cetiri razlicita elementa a po obliku lici na coveka. Ima glavu, rame, kuk i noge; ukupne duzine oko 45mm. Podseca na statuu, po cemu je i dobio ime. Visak ima nulto zracenje. Sa svoja cetiri elementa simbolizuje cetiri strane sveta i krst zivota i zdravlja, te je zato i terapeutski. Po vrsti zracenja je bezbojan, odnosno bele boje i sadrzi sve frekvencije duginih boja. Na taj nacin izvrsno moze posluziti pri svim radiestezijskim istrazivanjima, na primer za zdravstveni pregled, kao i za isceljivanje. Zbog neutralnog naboja ne moze navuci na sebe i osobe koja radi sa njim negativan naboj, bolest i lose magije. Prema tome, ne treba se prazniti. Ovaj visak ima cetiri razlicita elementa a po obliku lici na coveka. Ima glavu, rame, kuk i noge; ukupne duzine oko 45mm. Podseca na statuu, po cemu je i dobio ime. Visak ima nulto zracenje. Sa svoja cetiri elementa simbolizuje cetiri strane sveta i krst zivota i zdravlja, te je zato i terapeutski. Po vrsti zracenja je bezbojan, odnosno bele boje i sadrzi sve frekvencije duginih boja. Na taj nacin izvrsno moze posluziti pri svim radiestezijskim istrazivanjima, na primer za zdravstveni pregled, kao i za isceljivanje. Zbog neutralnog naboja ne moze navuci na sebe i osobe koja radi sa njim negativan naboj, bolest i lose magije. Prema tome, ne treba se prazniti.

Da bi visak Kariatida radio kao licna amajlija, stavi ga ispred sebe na sto ili u jednu ruku i unesite u njega svoju frekvenciju. Visak se puni svojom licnom bioenergijom i to obicnom misaonom koncentracijom. Misao je jedna od najvecih energija koje covek moze da ima. Visak Kariatida obicno reaguje na sva radiestezijska zracenja kao sto su: stajace vode, podzemni vodotokovi, rude i minerali, tehnicka zracenja, zracenja objekata, zracenja ljudi, zivotinja, biljaka i ostala zracenja.

Kariatida je odlican visak za isceljivanje, dodatnu terapiju ili sprecavanje bolesti, ali samo pod uslovom da niste na nekoj od patogenih zona.